Så går det till när du köper en begagnad skogsmaskin från oss

Det ska kännas enkelt och tryggt att köpa en skogsmaskin hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig kontakt och att du ska få hjälp av en säljare som tar dig igenom samtliga steg i processen. Vill du vara förberedd på hur försäljningen kommer gå till så kan du läsa om de 6 generella stegen i processen här.

1.     Hitta en maskin som passar dig

Du hittar de skogsmaskiner som är till salu på vår webbplats. Vill du ha hjälp med att hitta en passande maskin så kan du givetvis även be om hjälp från någon av våra maskinsäljare. I många fall har våra säljare även information om maskiner som ännu inte hunnit nå vår webbplats, så tveka inte över att höra av dig.

2.   kontakta oss

Du kontaktar oss enklast via telefon, men kan även välja att ta din första kontakt via sms/WhatsApp eller mail. Bland våra maskinansvariga hittar du personer som pratar svenska, engelska, polska, kroatiska och tyska – du väljer vad som passar dig bäst.

Under din kontakt med oss ställer du alla frågor du behöver ha svar på för att bestämma dig om en maskin och bokar in en eventuell tid för visning av maskinen, om så önskas. Har du inte möjlighet att besöka oss så kan vi givetvis också skicka fler bilder och videos på maskinen du är intresserad av.

3.   Meddela oss om du har en skogsmaskin som du vill byta in

När du har bestämt dig för att köpa en skogsmaskin så är det dags att gå vidare i processen. Du meddelar oss då om du vill göra ett inbyte med en skogsmaskin du redan har, eller om du vill köpa maskinen utan inbyte. Vill du göra ett inbyte så kommer vi tillsammans fram till ett pris som båda parter känner sig nöjda med.

4.   Välj om du vill anpassa maskinen

När en maskin kommer in till oss så kontrolleras den, repareras vid behov och annonseras sedan ut. Som köpare väljer du om du vill lägga till ytterligare service och tillbehör på maskinen utifrån dina egna önskemål.

Du kan till exempel välja andra tillbehör än de som redan sitter på maskinen, så som grip, aggregat eller däck. Även band och kedjor kan väljas till, både i nytt och begagnat skick.

Efter önskemål kan vi också modifiera maskinen på andra sätt utifrån dina önskemål. Under 2023 utförde vi till exempel en kundanpassning av en Komatsu 895 som kapades och gjordes om från skotare till markberedare.

5.   Meddela oss om du vill ha hjälp med att ansöka om finansiering

Vi har ett samarbete med Wasa Kredit och hjälper dig gärna att ansöka om finansiering hos dem. Vill du använda ett annat alternativ och sköta ansökan på egen hand så går det självklart också bra.

6.   Välj hur du vill att din maskin ska levereras

Vi kan ombesörja alla frakter och du kan självklart vara med och styra hur frakten ska gå till om du har några specifika önskemål.

3 VANLIGA FRÅGOR OM SKOGSMASKINSFÖRSÄLJNING


Kan jag göra ett inbyte med vilken skogsmaskin som helst?

Ja, det går bra att byta in maskiner av alla möjliga märken och årsmodeller.

Genomför ni service på skogsmaskinerna som läggs ut till försäljning?

Det beror på. Vår tanke är att du som kund ska få så stor frihet som möjligt att själv välja vilket skick du vill få maskinen levererad i. Vi gör dock alltid en kontroll av maskinerna som kommer in och åtgärdar det vi bedömer som nödvändigt för att maskinen ska kunna användas. Därefter låter vi dig som kund välja om du vill utföra någon ytterligare service.

Kan jag få provköra den maskin jag är intresserad av?

Ja, du får gärna besöka oss under våra öppettider för att provköra den skogsmaskin du är intresserad av. Boka in en visning med någon av våra maskinansvariga.

Öppettider i Charlottenberg, Sverige: Måndag-fredag, 07-16

Öppettider i Slatina, Kroatien: Måndag-fredag, 07-16

Koppom Maskin

Hålvägen 1
673 92 Charlottenberg
Sweden

+46 571 210 00
info@koppommaskin.com

Våra villkor

logotyp för bisnode som bekräftar högsta kreditvärdighet

facebooks logotyp

instagrams logotyp